top of page

Ultimátní mezidružinková soutěž 2023



Hej hola, už nám to po roce opět začíná!

Během pár chvil totiž zahajujeme další ročník mega epické soutěže, ve které budeme týmově bojovat za své družinky, abychom se mohli zmocnit legendárního Ontario Cupu a hlavně mít skvělý pocit, že jsme se pořádně vyburcovali k suprovým výkonům. A to ve všech rovinách!


A o co vlastně jde?

V této soutěži nejde ani o fyzickou sílu, ani chytrost, ale o něco kompletně z jinšího soudku - o odhodlání, motivaci a spolupráci v družinkách. V tabulkách a letáčcích, které se k vám budou postupně dostávat, jsou různé úkoly ze všech možných okruhů, kterých se jakožto jednotlivci i jako družinka snažíte splnit co nejvíce. Přeci nechcete být předběhnuti někým jiným, že? A chcete ukázat, že právě ta vaše družinka je ta TOP, což? Tak pojďme všichni do toho a pořádně se hecněme! Odměnou nám nebude jen věčná sláva, super pocit a mega respekt, ale také jedna či více putovních trofejí, které má každý z nás možnost získat za úspěch v některé z kategorií. (ty jsou tady v přehledu bodů: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTk6Nr9vdvQRxxxxqDzROKioh2Iv6O8QfhFlZXqDx3nHw-ZVVe-Qxrobf2GONIK6cnJLsAp8JterpDp/pubhtml)


Samotný princip, jak to celé funguje, je vlastně jednoduchý - do družinkových skupin dostanete odkazy k takovým pěkným tabulkám, kde jsou jména a políčka pro body. Na boku je tabulka s aktuálními úkoly a dole je přehled s odkazy třeba na výsledky a tak. V první řadě si člověk musí vybrat některý z úkolů, který začne plnit. Když už jej má hotový, tak si v tabulce najde sloupeček s číslem úkolu a řádek s jeho jménem a do této buňky si přičte jedničku, jakožto jedno splnění (nikoliv počet bodů - ten se počítá automaticky). Ano, opravdu si body zapisujete jen vy, s čímž se zajisté pojí také vaše čest. Buďme tedy vůči sobě fér a hrajme podle pravidel.


Změny

Oproti minulému roku jsme vytvořili nové kategorie:

  • Speciální úkoly na týden - ty jsou za dost bodů, ale lze je splnit pouze jednou za týden

  • Chození na schůzky - tady si body nemusíte počítat, ty vám spočítáme ke konci hry podle docházky. Podmínkou pro získání bodů je dojít na schůzku nebo se omluvit alespoň 4 hodiny před jejím začátkem. Jednoduché, co?

Začátek a konec

Začínáme přesně o půlnoci z 23.10. na 24.10.

Končíme necelý týden před Vánočkou, tedy o půlnoci z 26.11. na 27.11. Vyhlášení vítězů bude právě na té Vánočce.


Důležité odkazy a jak komunikovat

všechny důležité informace se dozvíte z družinkových skupin (a samozřejmě na schůzkách), případně z Ontario Discordu (pokud tam někdo není, ať kontaktuje Hrušku nebo Toma).

Možná jste si všimli, jednou z aktivit je tvořemí memes, k čemuž nám poslouží platforma Reddit. Naše skupina tam je ale raději skrytá a nachází se tady: https://www.reddit.com/r/OntarioSkaut/ pokud byste se chtěli do ní přidat, je potřeba schválení administrátorem, kterým je Tom.

Pokud by něco nefungovalo, tak je tady Hruška.


Pro přehlednost tady máme dokument s pravidly a detailnějšími poznámkami: https://docs.google.com/document/d/1wJHcChegyZnPbbdFvzc_O62HahXZ8v-TOJ29eUgvxbI/edit?usp=sharing


Takže soutěži zdar!


97 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page