top of page

Ultimátní Mezidružinková Soutěž

Tramtadadá! Teď dávejte všichni pozor!

Možná vám tuto novinu vaši milí rádci stihli sdělit na nedávno uplynulé schůzce, ale pokud se to k vám ještě nedostalo, mám tu čest vám to oznámit:



Vedení Ontaria se usneslo, že úderem dnešní 20. hodiny večerní bude slavnostně zahájena zcela legendární Mezidružinková soutěž, kde budete moci dokázat, že pravě vaše družinka má nejvíce odhodlání, vytrvalosti a zápalu, a že jste schopni předčít ostatní.

Soutěžit je možné hned v několika aktivitách, u kterých většina není nijak limitovaná počtem, z čehož plyne, že je jen na vás, kolik úsilí do toho dáte. Tady nabízím ochutnávku:

Aby naše soutěž byla soutěží, mají všechny úkoly své bodové ohodnocení, které se vám započte.

S tím započítáním to ale není jen tak, nemáme žádně čtečky myšlenek, ani vás nešpehujeme, takže bude potřeba, abyste se někam zapisovali. Ale kam? - Přeci do své družinkové tabulky. Ty jsme vám poslali do družinkových skupin a na Discord. V tabulce jsou řádky se jménem a sloupce s číslem úkolů.

Po splnění úkolu si do příslušného políčka přičtete jedničku, že jste to splnili. Pokud jeden úkol splníte vícekrát, provedete to samé. Jen upozorňuji, do políček si přičítáte počty splnění a ne body (ty se spočítají automaticky). To, jestli si napíšete opravdový počet splnění je jen na vás a vaši cti. Doufáme tedy, že se v zápalu boje budete chovat stále jako skauti.


A jak poznáte, jestli právě vaše družinka vede?

Máme vytvořený tento přehled, který si zobrazíte tady:


Doba této soutěže je do příští schůzky - tedy 2 týdny. Oficiální zakončení bude v pátek 4. listopadu v 15:00. Poté bude následovat vyhlášení výsledků představení vítězů.


Ke konci bych chtěl za celou OR všechny povzbudit a popřát mnoho zdaru!


Pokud ještě nejste přidaní na náš oddílový Discord, nezoufejte. Tímto odkazem: https://discord.gg/J4Qxv5HH se tam můžete přidat.


207 views3 comments

Recent Posts

See All
bottom of page