top of page
  • Writer's pictureTom

Schůzka 20.11. - HO3ER

Zdravím pánové, skauti i muži, doufám, že ležíte v pohodlném loži. Samozřejmě můžete i sedět či stát, stále to není to nejhorší, co by se Vám mohlo stát. Předpokládám, že znáte události, jež se na Národní třídě před jednatřiceti lety udály, jak se Češi výjimečně nevzdali, ale rozhodli se bojovat a komunismus udolat.

Na připomenutí této revoluce, vyfoťte se prosím se stromem našeho národa a není to náhoda, že Lípu můžeme tímto symbolem zvát. (A pokud by již nebylo, o jaký strom se jedná, znát, stačí příběh vymyslet, proč by zrovna tento strom by národním měl být do příštích let. U toho držte klíče v ruce, ať připomene se ta slavná Sametová revoluce. Druhý úkol se prostším zdá se být, najít tři citát, kterými by ses chtěl pochlubit. Které tě zaujali a dávají ti smysl. A možná ostatním pomohou změnit mysl. Třetím úkolem je pochlubit se nám všem, úspěchem, činem, dílem či vjemem. Jednoduše něčím, z tvého života, ale třeba i fotkou rizota.


Pakliže se Vám nechce zjišťovat význam mé umělecké tvorby:

1. Vzhledem k výročí Sametové revoluce, se vyfoťte u Lípy (či jakéhokoli stromu, který by podle vás měl být stromem národním) a u toho zvoňte klíči (ideálně tak, aby to bylo na fotce)

2. Najdi si 3 citáty, (nebo si na ně vzpomeň), které tě něčím zaujali a přijde ti, že by mohli zaujmout také ostatní

3. Vyfoť něco, čím se momentálně bavíš, cokoli od tebou udělaného rizota, přes kopec, na který jsi vyběhl až po nové nejvyšší skóre v Tetrisu


A opět se setkáme v pátek v 17.00 na oddílovém Discordu. (Přijďte, i když úkoly nesplníte.)


Těší se na Vás vaše OR


PS: U všeho samozřejmě dodržujte platná nařízení, stále se denně nakazí přibližně čtyřicetinásobek nevyššího přírůstku na jaro...

54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page