top of page

Obnovení schůzek!

Dámy a pánové, je to tady, konečně jsme koronu přečkali a to znamená co? To znamená, že můžeme zase pořádat schůzky. Ale ne jen tak ledajaké online schůzky, ale skutečné, prezenční, osobní, fyzické, doopravdové a ani trochu onlinové schůzky.

Vzhledem k situaci bude na schůzkách do odvolání potřeba dodržovat pár náležitostí, abychom zajistili jejich bezpečný chod:

  • Na první schůzku (již tento pátek 22. 5.) bude třeba donést rodiči podepsané čestné prohlášení které říká, že na žádnou schůzku či jinou skautskou akci nepřijdete s vědomím, že projevujete jakékéli příznaky infekce. Čestné prohlášení si můžete stáhnout pomocí tohoto odkazu. Samozřejmostí je, že se tohoto prohlášení budete držet a nebudete na schůzky či výpravy chodit, když si myslíte, že jste jakkoli nakažení.

  • Po celou dobu schůzky je třeba mít zakrytá ústa i nos (např. rouškou či šátkem)

  • Nepřipadá v úvahu jakékoli sdílení jídla či pití, proto si prosím přineste případné svačiny a pití jen každý pro sebe

  • O dalších opatřeních vás budou informovat rádci na schůzkách, zahrnují například dezinfekci rukou na začátku schůzky (dezinfekční prostředek opatříme) či udržování bezpečných vzdáleností od sebe

...stručně řečeno, nepřijďte nemocní, přineste si vytištěné a podepsané prohlášení, nezapomeňte na roušku a nedělte se s nikým o svačinu. Účast na schůzkách samozřejmě není povinná, jen prosíme o případnou omluvu o neúčasti předem jak jste zvyklí.

Později tento týden (nejpozději ve čtvrtek večer) najdete na obvykých místech informace o schůzkách pro jednotlivé družiny.

Moc vám všem děkujeme, že jste s námi období pandemie v bezpečí přečkali a tešíme se, až vás konečně uvidíme v pátek na schůzkách.

Vaše oddílová rada

66 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page