top of page

Fungování oddílu v novém školním roce

Updated: Sep 6, 2019

Zdravím tě, bystrý čtenáři, jež jsi zabloudil na tento pochybně vypadající článek. Ačkoliv se to může zdát neuvěřitelné, prázdniny nám již skončily a nám začal další školní rok. Tento rok se bude nést v duchu několika změn. Následující řádky můžou sloužit jako jakýsi úvod pro nově příchozí, či jako přiblížení několika nových změn pro veterány.


DRUŽINKY

Náš oddíl zatím vždy skýtal 2 družinky a i letos tomu bude nejinak. Obě dvě se scházejí každý pátek v 16:00 (pokud není na webu napsáno jinak). Na stránce každé družinky by jste v průběhu roku měli nacházet informace o nadcházející schůzce. Informace o výpravách se budou objevovat na hlavní stránce.


KANCI

Družinku Kanců letos čeká změna vedení. Matěje s Křáčem ve vedení nahradí Tom (Tomáš Kocián) a Tutti (Jan Holík). Neberte však tuto změnu s okamžitou platností, Matěj i Křáč se budou i nadále pravidelně vyskytovat na schůzkách.


MEDOJEDI

Podobná situace nastane také v družince Medojedů. Za Rychlonožku s Radarem přijde nová posila ve formě Draka (Jakub Škarka) a Napoleona (Vojtěch Mikulášek). Také na Rychlonožku s Radarem na schůzkách občas narazíte.


AKCE

Společně se letos poprvé setkáme 15.9. na střediskovém zahájení, poté v pátek 20.9. na první schůzce a 27. - 29. 9. nás čeká společná výprava.




To je prozatím vše, o dalších změnách vás budeme pravidelně informovat. Vězte však, že letos pro vás chystáme jedno překvapení a pokud se zadaří, dozvíte se o něm již na Vánoční výpravě!

Aby jste si zkrátili čekání, můžete se zatím podívat na naši nově posílenou oddílovou radu zde:

https://youtu.be/3-rT2DB9dpU


Těšíme se na vás!

OR Ontario

94 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page