top of page

Blue Post Collection 9/12/2021: Skautské stezky, zimní období & přání do nového roku!

Updated: Dec 11, 2021

Já vás strašně zdravím. Od minulé nálože novinek uplynula již nějaká doba a od té doby se toho spousta změnila, proto je pomalu načase udělat opět nějaké menší shrnutí toho, co se událo a nástin toho, co nás teprve čeká. Tak hurá do toho!


Nové stezky

V minulém Blue Post Collection jsme nenápadně naznačili, že nás letos čeká nový rozměr skautingu. Narozdíl od mnohých politiků tento náš slib nevyzněl naprázdno a my jsme tak opravdu dostáli svému slovu. Na poslední společné schůzce jsme tak slavnostně představili skautské stezky, které jsme se rozhodli pokusit se společně plnit. Více ke stezkám se dozvíte v samostatném článku.


Zimní akce

Současná situace je velice nestálá a je velice předčasné plánovat jakékoliv akce. I přesto máme prozatím na zimní období naplánované hned 3 akce. Tou první je Betlémské světlo, které by mělo proběhnout 23. nebo 24. prosince. Konečná podoba ještě není známá, pravděpodobně se bude jednat o menší akci, kde budeme rozdávat u Kostela sv. Filipa a Jakuba Betlémské světlo ostatním lidem. Více informací by se mělo objevit v samostatném článku. V lednu by nás v ideálním světě měla čekat ještě Tříkrálová sbírka a Filmfest. Pro informace o těchto akcích prosím sledujte web. V průběhu února by také mělo dojít k aktualizaci kalendáře v sekci Nejbližší akce, kde by měly být doplněny naše společné akce až do prázdnin. (Pokud jste to ještě nezaznamenali, tak termín tábora tam je doplněn již od září).


PF 2022

Za naši oddílovou radu bychom vám všem rádi poděkovali za velice vydařenou 1. polovinu tohoto skautského roku. Po delší době jsme se mohli opět pravidelně scházet prezenčně a mohly proběhnout také oddílové výpravy, za což jsme moc rádi! Doufáme, že se takto budeme moct potkávat i v příštím roce. Rádi bychom vám popřáli pěkné prožití Vánočních svátků a především hodně zdraví do nového roku!


S pozdravem,

OR Ontario <3


68 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page